– EDITOR –

SERIES

Hunter Street (2020)

Hunter Street is a comedy adventure television series created by Reint Schölvinck and Melle Runderkamp that aired on Nickelodeon USA. The show is about a group of five foster children who must solve a mystery in order to find their missing foster parents.

De Ludwigs (2019)

In De Ludwigs draait om vijf pleegkinderen die worden meegetrokken in een spannend avontuur waarin de mysterieuze familiegeschiedenis van de Ludwigs stukje bij beetje wordt ontrafeld.

FILMS

JOAN'S THEME (2022) van Kiefer Eijckelhof

meer info volgt

STRAY GROUNDS (2020) van Florence Bouvy

Where did home go?

ATILLA (2020) van Alkan Çöklü

De Turkse Kemal, opgegroeid in Amsterdam, heeft zijn hele leven al een moeizame band gehad met zijn vader. Nu hij zelf vader wordt, besluit hij voor het eerst zijn gevoelens te delen. Ze spreken af in een Turks restaurant in Amsterdam. Maar het gesprek loopt niet zoals Kemal had gehoopt: oude patronen van zijn vader staan in de weg. De film is doorspekt met flashbacks naar Kemals jeugd.

ELF (2019) van Luca Meisters

ELF is een licht magisch-realistische kortfilm over de elf-jarige Elf die met haar moeder en broertje woont in een huisje vlak langs het water. Terwijl ze de dagen doorbrengt met haar broertje Jonas, en haar moeder zich steeds meer terugtrekt boven in het huis, verlangt Elf naar haar vader.

PURE LUCHT (2018) van Casper Buijtendijk

Als Bas erachter komt dat alle mensen eigenlijk ballonnen zijn, prikt hij iedereen op straat lek. Tot hij Jacques raakt, een mens van vlees en bloed, die nu dood dreigt te bloeden.Bas probeert hem te redden, maar Jacques heeft andere plannen.

TOT HET EINDE VAN DE WERELD (2018) van Florence Bouvy

Marie is acht en houdt van haar vader. In een wereld waarin speelse dromen om kunnen slaan in lege ogen die haar niet zien, probeert ze zich staande te houden. Een verhaal over de kracht van een kind dat vecht voor de onvoorwaardelijke liefde van haar vader.

ZELF (2018) van Carolien van Maaswaal

Na het overlijden van Caroliens moeder is er voor haar een vergrootglas komen te liggen op het begrip autonomie. Het maken van zo'n duizend keuzes per dag lijkt een vanzelfsprekendheid, een recht wat je hebt om je eigen leven vorm te geven zoals jij dat zelf wil. Maar hoeveel waarde heeft het leven wanneer je dit soort keuzes niet zelf kan maken.

LILY (2017) van Florence Bouvy

Lily gaat over de verlammende kracht van een simpele aanraking. Een aanraking die net zo spontaan ontstaat als hij verdwijnt, maar die door blijft echoën in de wereld van ons hoofdpersonage.

MENTIA (2017) van Carolien van Maaswaal

Tijdens een nacht in een hotelkamer gebeuren er dingen die alleen de muren van de kamer zullen kennen. Deze herinneringen aan de gast verdwijnen wanneer haar vaste bezoeker, het kamermeisje, de kamer schoonmaakt en haar terug in oorspronkelijke staat brengt. Wat vertellen de achtergebleven herinneringen over de gebeurtenissen die in de kamer hebben plaatsgevonden?

 

– ASSISTENT EDITOR –

10 Songs for Charity (2021)
Montage door Patrick Minks

VANDERVALK (2019) - 2 EPISODES
Montage door Sándor Soeteman N.C.E.

SLUIPSCHUTTERS (2019)
Montage door Sándor Soeteman N.C.E.

APRIL, MAY en JUNE (2019) van Will Koopman
Montage door Sándor Soeteman N.C.E.

DORIS (2018)

DORIS (2018) van Albert Jan van Rees
Montage door Sándor Soeteman N.C.E.

Aan de vooravond van haar vijfenveertigste verjaardag is Doris Doorenbos een gescheiden vrouw met twee kinderen op een dood punt aanbeland. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke, volwassen levens leiden, is er van Doris’ eigen dromen maar weinig terechtgekomen….

GET LOST! (2017) van Mirjam de With
Montage door Sándor Soeteman N.C.E.

Als haar leven wel heel serieus dreigt te worden, boekt Fem in een stoere bui een solotrip naar India. Maar als puntje bij paaltje komt, durft ze niet meer. Wat nu?